Pohjallisten säännöllinen käyttö lievittää päkiä-, kantapää-, polvi- ja selkäkipuja sekä ehkäisee jalkaongelmien syntymistä.

Päkiän alueen kiputiloista, kovettumista tai hermopinteestä kärsiville jalkaterän laskeutuneen poikittaiskaaren hoitoon; levinneestä päkiästä kärsiville jalkaterän ylirasittumisesta kärsiville.

Kaikille, jotka tarvitsevat lisätukea ja mukavuutta kenkiin

Uudet mallit

Kulusta paremmin kestävä pinta ja kanta paremmin vaimennettu

Game pohjallinen

Muotoillaan liikkeessä jalan mukaan. Käy jalkojenhoidossa tai varaa konsultaatioaika ennen pohjallisen valmistamista.

Palloilupeleissä hyvä ja tehokkaaseen vaimennukseen

Ohuempi versio, joka mahtuu paremmin mm. jalkapallokenkiin, jääkiekkoluistimiin tai laskettelumonoihin.

Dynamic Comfort pohjallinen

Muotoillaan liikkeessä jalan mukaan. Käy jalkojenhoidossa tai varaa konsultaatioaika ennen pohjallisen valmistamista.

Nahkaa, normaali lesti. Tarvittaessa lisätään tuennat yksilöllisten tarpeiden mukaan.

koko 36-42 on kapeampi ns. naisten malli

Active Profile pohjallinen

Muotoillaan liikkeessä jalan mukaan. Käy jalkojenhoidossa tai varaa konsultaatioaika ennen pohjallisen valmistamista.

Nahkaa, kapea lesti. Tarvittaessa lisätään tuennat yksilöllisten tarpeiden mukaan.

koko 40-46 on normaalilla lestillä

Osta kotiin ja lämmitä. Edullinen vaihtoehto. Yksilöllisempi pohjallinen tuo mukavuutta.

Motion control pohjalliset

Sopivat diabeetikoille, aktiivisille liikkujille sekä kaikille, jotka arvostavat jalkojensa hyvinvointia. Pohjallisten päällysmateriaali vähentää kitkaa ja ehkäisee rakkojen syntymistä. Päällysmateriaalin alla hengittävä sekä anti-bakteerinen Lotusoft™, pitää jalat kuivina. Pohjallisten etu- ja takaosassa on iskuavaimentavaa Vy-Geliä™, joka vähentää jalan etuosaan sekä kantapäähän kohdistuvaa painetta ja kipua.

Pohjalliset pitävät muotonsa hyvin ja ne tukevat jalkaterän sisäkaarta estäen liiallista ylipronaatiota. Pohjallisten kärkiosaa voidaan tarpeen mukaan muotoilla saksilla. Käsipesu ja ilmakuivaus.

HIKOILEVILLE JALOILLE

Mills Muotopohjalliset (ent. Lat Air) tasaavat painetta ja vähentävät kuormitusta koko jalkaterän alueella. Tehokas kantavaimennus keventää askeliskua, ehkäisee ihovaurioita ja kantapään kipeytymistä. Pohjallisten aktiivihiilimateriaali ehkäisee hajun muodostumista ja pitää jalat kuivina päivän aikana. Päkiän kohdalla oleva pienet reiät siirtävät myös tehokkaasti kosteutta ja parantavat ilman vaihtuvuutta kengissä.

Mills Tukipohjalliset (ent. Lat Air 3/4) vaimentavat kantaiskua ja keventävät jalan etuosaan kohdistuvaa painetta. Tukipohjallisen miellyttävän tuntuinen ja hyvin istuva päkiätuki vähentää päkiän alueen kuormitusta ja helpottaa siitä johtuvia oireita sekä ehkäisee kovettumien muodostumista. Kevyesti myös jalkaterän sisäkaarta tukevat pohjalliset ohjaavat jalkaterää oikeaan asentoon ja lisäävät ryhtiä askelluksen aikana. Pohjallisten materiaali ehkäisee hajun muodostumista ja pitää jalat raikkaina koko päivän. Puolipituinen pohjallinen jättää hyvin tilaa varpaille esim. pikkukengissä tai kävelykengissä.

Nahkainen pohjallinen 3/4, vaimentavat hyvin iskuja ja keventävät jalan etuosan painetta. Mahtuu paremmin kapeisiin kenkiin.