PodoGo Jalkojesi parhaaksi

Jalkahoitola Podogram on vuonna 2014 perustettu yritys, joka edistää jalkaterveyttä ja auttaa jalkaterän vaivoissa. Jalkojenhoidot voit varata PodoGo kotisivun ajanvaraus välilehdeltä. Liikuntarajoitteisille teen koti- tai laitoshoitoina sovitusti.

Vuonna 2016 perustettiin perinteinen kivijalkaliike Jalkaklinikka PodoGo Turun keskustaan tukemaan jalkahoitolan toimintaa. Valikoimasta löytyy työ- ja vapaa-ajan jalkineita, ihonhoitotuotteita, suojatuotteita, haavanhoitotuotteita, kompressio tuotteita. Teen yksilölliset pohjalliset FootBalance Medical ja valmispohjallisia useita eri merkkejä. PodoGo:n asiakkaana sinulla on käytettävissä eri erikoistukkujen ammattilaadun hyvät ja oikeanlaiset tuotteet.

Erilaisten jalkavaivojen ehkäisyyn on runsaasti erilaisia suojatuotteita. Autan oikeanlaisen tuotteen valinnassa ja tarvittaessa valmistan yksilöllisen ortoosin. Kengän valinta on tärkeä osa jalkaterveyttäsi, autan myös näiden valinnassa. Tuon uusia vaihtoehtoja, huomioiden jalkojen anatomian. Sivustolla on vain pieni osa liikkeen valikoimasta, kysy lisää hoidon yhteydessä.

Tärkeä osa omaa terveyttä on tarkastaa jalkojen kunto. Jalkojenhoidon ammattilainen antaa vinkkejä parempaan jalkojen hyvinvointiin. Jalkaterän rakenteet hyvin tunteva ammattilainen tekee tarvittaessa jumppaliikeohjelman ja valmistaa Sinulle oikeanlaiset suojat. Jalkaterän virheasennot ovat yleisiä ja osa näistä pahenee iän myötä. Riittävän varhaisella ohjaamisella voimme ehkäistä jalkaterän virheasentoja ja ihovaurioiden syntymistä, parannamme liikkuvuutta ja näin myös elämän laatua.