Callusan vaahtovoide.Paksujen, vaikeiden kovettumien ja halkeilevan ihon hoitoon. Pehmittää ja suojaa tehokkaasti paksuuntunutta ihoa. Aktiiviaineina urea (pitoisuus 25%), avokadoöljy ja karitevoi. Hajusteeton. Käyttöohje: Ravista ennen käyttöä. Pidä pullo alassuin ennen vaahdon ottamista. Kahden euron kokoinen vaahtopallo riittää. Käytä aluksi kahdesti päivässä ja jatkossa kerran päivässä ylläpitääksesi hoitotulosta.

Callusan vaahtovoide erittäin kuivan ja sarveistuneen jalkojen ihon hoitoon. Pehmittää ja rauhoittaa erittäin kuivaa ihoa. Aktiiviaineina urea (pitoisuus 10%) ja avokadoöljy. Hajusteeton. Käyttöohje: Ravista ennen käyttöä. Pidä pullo alassuin ennen vaahdon ottamista. Kahden euron kokoinen vaahtopallo riittää. Käytä aluksi kahdesti päivässä ja jatkossa kerran päivässä ylläpitääksesi hoitotulosta.

Helppokäyttöinen hoitopuikko kovettumille ja halkeilevalle iholle. Pehmittää, suojaa ja rauhoittaa paksuuntunutta ihoa. Aktiiviaineina mehiläisvaha, karitevoi sekä jojoba-ja laventeliöljy. Vain asiakkaalle itsehoitoon. Käyttö: Sivellään hoidettavalle alueelle yhdellä vedolla 1-2 kertaa päivässä. Sopii käytettäväksi etenkin aamuisin. Ei tarvitse hieroa iholle käsin.

INCI: CERA ALBA, EUPHORBIA CERIFERA CERA, COPERNICIA CERIFERA CERA, DISTARCH PHOSPHATE, GLYCERYL LINOLEATE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, GLYCERYL LINOLENATE, BISABOLOLRICINUS COMMUNIS SEED OIL, BUTYROSPERNUM PARKII BUTTER, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL

Peclavus Halkeamavoide

Pehmittävä ja suojaava voide kuivalle, halkeilevalle ja paksuuntuneelle iholle. Peclavus Halkeamavoide muodostaa iholle suojaavan kalvon, säilyttää kosteuden iholla. Aktiiviaineina mehiläisvaha, pihka, karnaubavaha ja manteliöljy. Sopii okkluusiopakkaukseen esim. kantapäille.

Ei suositella hartsi- tai mehiläisvaha-allergikoille. Käyttö: Erittäin pieni määrä hierotaan jaloille 1-2 kertaa päivässä. Peclavus Halkeamavoide on kosmetiikkavalmiste, eikä se ole tarkoitettu lääkinnälliseen käyttöön.

Kestosuosikki Laufwunder halkeamavoide

Halkeilevalle, karhealle ja hyvin kuivalle iholle, erityisesti halkeileville kantapäille.

Pakkauksen koko joko 75 ml tai 900 ml.

Laufwunder jalkavoide 75 ml

Sisältää kamomillaa ja hamamelistä. Säännöllisellä rasvauksella tekee jaloista silkinpehmeät ja sillä on hienhajua vähentävä vaikutus.

Tilattavissa vihreä virkistävä menthol ja punainen lämmittävä jalkavoide.

Hyvä apuväline halkeilevalle kantapäille. Laita halkeamavoide ja sukka noin 1 tunniksi päivässä

Laufwunder voidekylpy 200 ml

Voidekylpyyn on lisätty kosteuttavia ainesosia ja se sopiikin siksi suolaa paremmin kuiville jaloille. Rosmariini ja hevoskastanjauute antavat uutta puhtia väsyneille jaloille.