Kaikki OS1st®-tuotteet tarjoavat Medical-tason tukea, joka lievittää ja ennaltaehkäisee kipuja. Innovatiivinen Compression Zone Technology® tarjoaa kivunlievitystä vammoista kuntoutuville urheilijoille. Kompressiotuotteet vähentävät rankasta harjoittelusta ja urheiluvammoista johtuvaa kipua ja tulehdusta.

OS1st tuotteiden hyödyt

Kivunlievitys; Asteittainen tuki ennaltaehkäisee ja lievittää kipuoireita

Tuki; Erityiset tukialueet edesauttavat lihasten ja jänteiden toimintaa

Kompressio; Tehostaa nestekiertoa ja nopeuttaa lihasten palautumista rasituksesta.

Mukavuus; Antibakteerinen ja hengittävä, istuu hyvin ja ennaltaehkäisee hiertymiä.

OS1ST FS4+

Sukissa on 5 kompressiovyöhykettä, jotka vaihtelevat 10-15 mmHg aina 20-30 mmHg asti. Kompressio tehostaa jalkojen nestekiertoa ja vähentää turvotusta. Korkeasta kompressiosta huolimatta sukat on helppo pukea ja riisua.

Hinta 49,50€

OS1ST HV3 vaivaisenluun oireisiin sekä hiertymien ja turvotuksen hoitoon

Erottaa isovarpaan muista varpaista. Sukassa oleva lasta ohjaa isovarpaan asentoa ja ehkäisee hiertymiä. Voidaan käyttää tavallisen sukan alla sekä jalkineessa.

Hinta 19,90 €

OS1ST FS6+

Pitkä plantaarifaskiittisukka, jossa yhdistyvät sekä tuki että kompressio. Sukka hoitaa ja tukee jalkapohjan kalvojännettä, akillesjännettä sekä pohjelihasta. 11 vyöhykkeen asteittainen kompressio tehostaa nestekiertoa. Tehostaa myös lihasten toimintaa ja auttaa palautumaan nopeammin. Avoin kärki.

Hinta 59,50 €


OS1ST BR4

Vaivaisenluun, kovettumien ja isovarpaan alueen hiertymien hoitoon.

Erottaa isovarpaan muista varpaista.Erityispehmuste suojaa ihoa jalkineita käytettäessä.

Hinta 29,90 €

OS1ST KS7

Erilaisiin polven kiputiloihin (juoksijan, hölkkääjän ja hyppääjän polvi) nivelkipuun ja kuntoutuksen tueksi vamman ja leikkauksen jälkeen.

Stabilisoi polvea liikkuessa, tehostaa nestekiertoa ja nopeuttaa kuntoutumista. Mahtuu varusteiden alle ja pysyy hyvin paikallaan.

Hinta 34,90 €


OS1st FS6

Plantaarifaskiitin sekä kantapään ja jalan kaaren kiputilojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Soveltuu aktiivikäyttöön niin arkeen kuin liikuntaan. Hoitaa ja tukee jalkapohjan kalvijännettä sekä tehostaa nestekiertoa asteittaisella 6 vyöhykkeen kompressiolla.

Sopii käytettäväksi sukkien alla. Avoin kärki.

Hinta 39,90 €